Producten voor witte tonijn (7)

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito wordt gevangen in de Cantabrische Zee. Na het koken wordt het meest gewaardeerde deel van de Bonito, met een honingachtige textuur en geweldige smaak, toegevoegd met extra vierge olijfolie en zout. Dit is een natuurlijk product gemaakt van een hoogwaardige blauwe vis met talrijke gezondheidsvoordelen.
Witte schelp

Witte schelp

Witte schelp uit Vietnam. Bevroren zak van 2 kilogram, met de grootste zorg geserveerd om de koude keten niet te onderbreken.
Bereide sardinefilet

Bereide sardinefilet

Bevroren verwerkte sardinefilets verkregen door extractieve visserij. Glazuurde bevroren producten (15%-20%) verpakt in kartonnen dozen, gelabeld en gepalletiseerd.
Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus. Stukken: 10 Stukken: 24
Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Pepus witte tonijn wordt zorgvuldig bereid met de beste delen van de vis en vervolgens ingeblikt in olijfolie of plantaardige olie.
Witte Tonijn in Olijfolie - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn in Olijfolie - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Pepus witte tonijn wordt zorgvuldig bereid met de beste delen van de vis en vervolgens in olijfolie ingeblikt.